Utgiven på låtsas - dömd på riktigt - Marcus Eklund


Utgiven på låtsas - dömd på riktigt
Marcus Eklund


Alex Björk blir utom sig av lycka när hans debutroman, efter år av slit och otaliga refuseringar, till slut blir antagen. Det dröjer dock inte länge förrän glädjen övergår i ilska och frustration. Alex känner sig lurad på sina pengar, förd bakom ljuset. Bryr sig hybridförlaget i fråga över huvud taget om honom och hans bok? Har de alls intresse av att sälja romanen? Vet de ens vad det är de har gett ut?

   I samma veva blir Alex oskyldigt anklagad för att ha slagit ett barn på förskolan där han arbetar.
   Motgångarna blir många och tunga att bära och Alex har svårt att finna en väg ut med värdigheten i behåll. Men ilskan gror och lusten till revansch är stor ...

Om Marcus Eklund

Marcus Eklund är en 32-årig kille med ett lidelsefullt och allt som oftast djupt ångestladdat förhållande till Helsingborgs IF. Passionen för sport är stor, liksom passionen för skrivandet. Om Marcus inte går att finna på Olympia (favoritklubbens hemmaarena) och han inte sitter limmad framför en grön tv-skärm, måljublande alternativt svärande, läser en bok eller knattrar på tangentbordet, finns det nog all anledning att anta att han är död alternativt bortrövad. Eller också har hans sambo lyckats lura med honom till köpcentret.